Firman

Ger dig koll på allt om företaget

Är du en trygg konsult?

shadow

Jobbar du som konsult? Konsultbranschen innehåller massor av olika yrkesgrupper – men ni har en sak gemensamt: Om ett uppdrag går snett eller någon blir sjuk kan det bli mycket kostsamt. Vi på Trygg-Hansa pratar dagligen med konsulter som driver egen verksamhet och har några tips på vägen mot ett tryggt konsultliv.

Det kan gå snett – i alla branscher

Som konsult har du ett stort ansvar och även den bästa konsulten kan göra misstag. Om något går snett kan din kund kräva dig på skadestånd – stora skadestånd.

Det kan handla om en it-konsult som råkar programmera fel, en arkitekt som ritar fel eller en kommunikationskonsult som skriver fel. Om kunden anser att felet har orsakat en ekonomisk skada kan hen begära skadestånd.

Tips! Det finns skräddarsydda ansvarsförsäkringar för alla typer av konsulter – allt från it till konstruktion och hälsa.

Om du blir osams med en kund

Har du vår företagsförsäkring så betalar vi dina rättegångskostnader om du hamnar i tvist med en kund. Dessutom hjälper en av våra jurister dig genom hela processen.

Skydd för utebliven vinst

Om kontoret drabbas av översvämning, brand eller något annat som gör att du inte kan jobba så hjälper vi till. Vår företagsförsäkring kompenserar för den ekonomiska förlusten.

Drulle på jobbet

Ja, vi vet hur lätt det är att spilla kaffe över tangentbordet. I företagsförsäkringen ingår också ett skydd för mindre vardagsolyckor.

Om du blir sjuk

Du är i toppform i dag men vad händer om du, eller någon av dina medarbetare, råkar ut för en skada eller sjukdom och inte kan komma tillbaka till arbetet på lång tid på grund av långa vårdköer? Med en sjukvårdsförsäkring får du tillgång till rådgivning och bra sjukvård så snabbt det bara går.

shadow

Är du en trygg konsult?

Tänk om ett av dina konsultuppdrag går snett. Här är tipsen som gör dig till en trygg konsult.

Läs mer härarrow
shadow

Vårdplanerarna - din guide i vårdgalaxen

Sjuksköterskorna som jobbar på Vårdplaneringen är din guide till den bästa vården. Servicen ingår som en del i våra sjukvårdsförsäkringar. Och de svarar i telefon inom i snitt 2 minuter.

Läs mer härarrow